És un concurs gratuït i obert a tothom, tan sols cal pujar una foto al perfil d’Instagram d'aquesta empresa mallorquina
El cuiner Raúl Ballesteros, del restaurant Sumailla del Port d'Andratx. ha guanyat el primer premi del concurs Oleotapa amb un plat de peix, concretament
Gabriel Lucas és el guanyador del Campionat de Balears 2018. El sommelier del restaurant Marc Fosh ha estat el vencedor d'aquesta XX edició
Durant els dies 15, 16, 17 i 18 de març, la localitat de sa Coma (Mallorca) es convertirà per uns dies en
L'IES Maria Àngels Cardona ha acollit el lliurament dels Premis Gastronòmics 2017 a Menorca. L'Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes
La ginebra menorquina iNNat, de l'empresa Licors Biniarbolla, ha obtingut una puntuació de 92 sobre 100 en l'edició 2018 de la Guia
L'Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics ha lliurat les distincions anuals per reconèixer la tasca i trajectoria de cuiners, caps de sala, sommeliers,
La mel ecològica Caramel de Mallorca guanya una medalla de plata en la categoria de mel monofloral
El consomè de bolets amb fals ou de patata amb cruixent de galleta d'oli ha estat el plat amb el qual Cristina Llorens
L'escola d'alta cuina Le Cordon Bleu Madrid ha donat a conèixer els 10 finalistes que disputaran la gran final del VI Premi
Cafès Bay organitza la primera edició del Campionat Barista AraBay. La cita té com a objectiu oferir un espai als baristes de
L’alumna de Direcció en Cuina guanyà en la categoria de postres en un concurs on es presentaven 60 escoles de tot l’Estat.
Arqueologia i gastronomia es combinen en la primera edició de la Ruta i Concurs de Pinxos Púnics i Roman de la Ciutat
Els restaurants de Mallorca que tenen estrella Michelin continuen essent els mateixos de l'any passat. De fet, Mallorca és l'única illa de
El Fornet de la Soca ha estat premiat amb una estrella de La Ruta Española del Buen Pan 2017. Es tracta d'un guardó que
L'edició de Tapalma 2017 ha presentat com a novetat que els concursos es fessin separats del recorregut i que fos un jurat
[:en]El cuiner mallorquí ha presentat la tapa Ensaïmada de Cranc de Riu al concurs que se celebra anualment ha Valladolid[:]
L'empresa distribuïdora Hijos de Ramon Oliver ha organitzat aquest concurs
L'oli d'oliva verge extra, propietat de Mariano Planas Gual de Torrella, rebut tres distincions a la competició més important del món