AF Anunci Carreteres banner gegant

  • Restaurants
  • Recipes
  • Food
  • Vinícola
  • News
  • Tasts
  • Contact
  • Catalan
  • Spanish
  • German

Reportatges i novetats - Page 45

10 November 2025
Actualitat/Portada/Reportatges i novetats

Mig centenar de cellers participaran al Raïm Wine Fest de Palma

Dotze hores de vi, música, gastronomia i entreteniment familiar al Parc de Mar

4 November 2025

Kike Erazo, del restaurant Morralla, guanyador del TaPalma d’Or 2025

Totes les tapes es podran tastar del 5 al 9 de novembre

3 November 2025

Vins a Calvià: enologia, gastronomia i música per activar el centre del municipi

Està organitzat per Som de Mallorca i té el suport de la

30 October 2025

Vi, cuina i varietats recuperades: el dinar que revela l’ànima de la vinya mallorquina

Galmés i Ribot acull un dinar de maridatge amb vins exclusius i

Actualitat/Reportatges i novetats

Descobrint l’orxata

1 August 2017
12 mins de lectura

Un estudi revela els avantatges nutricionals de la beguda sense processament industrial

Actualitat/Reportatges i novetats

Eres Negre, el festival gastronòmic de la tomàtiga de ramellet i el vi Malvasia

28 July 2017
2 mins de lectura

Se celebra dissabte, dia 29, a Banyalbufar. La ruta de culinària es farà de 12 a 16 hores i inclou tapa i

Actualitat/Reportatges i novetats

Nou conveni en el sector del vi entre l’OIVE i el CECRV

27 July 2017
2 mins de lectura

L'acord permetrà la creació d'un comitè mixt en què s'hi tractaran els assumptes relacionats amb les denominacions d'origen

Actualitat/Reportatges i novetats

El Forn dels Paners de Palma tanca

21 July 2017
1 min. de lectura

L'emblemàtic negoci tanca perquè es jubila la propietària

Actualitat/Reportatges i novetats

Nova direcció a l’hotel i restaurant La Posada del Marquès d’Esporles

20 July 2017
1 min. de lectura

Íñigo Ochoa s'encarrega de la gestió, mentre que el cuiner Fernando Barea s'encarrega de la cuina

Actualitat/Reportatges i novetats

Ha mort el fundador de la Gelateria Can Miquel de Palma

20 July 2017
1 min. de lectura

Miquel Solivellas, el gelater i fundador de la Gelateria Can Miquel de Palma ha mort aquest mes de juliol, amb 81 anys

Actualitat/Reportatges i novetats

Igor Rodriguez cuinarà en directe amb Trasmediterranea

20 July 2017
1 min. de lectura

Ho farà aquest estiu a bord del vaixell Demonios

Actualitat/Reportatges i novetats

El xampany Pommery Royal Blue Sky es presenta a Palma

3 July 2017
4 mins de lectura

També hi hagué un tast dels xampannys que elabora Pommery adreçat a professionals a càrrec de l'enòleg Thierry Gascó

Actualitat/Reportatges i novetats

Menú en homenatge al pintor menorquí Pasqual Calbó

3 July 2017
4 mins de lectura

Es farà dia 13 de juliol vespre al restaurant Es Tast de na Sílvia de Ciutadella

Actualitat/Reportatges i novetats

“És un llibre de receptes per fer en família, pensat per a intolerants a la lactosa, al gluten i a l’ou”

21 June 2017
4 mins de lectura

L'editorial La Galera acaba de publicar, en català i espanyol, el nou llibre de Montse Deza: Tothom a la cuina

Actualitat/Reportatges i novetats

Noves galletes de xeixa Gori de Muro

20 June 2017
1 min. de lectura

L'empresa mallorquina acaba de llançar-les al mercat. Tenen un índex de gluten baix i no duen saïm

Actualitat/Reportatges i novetats

Tess de Mar i Kairiku, els restaurants del nou hotel Sa Creu Nova de Campos

20 June 2017
2 mins de lectura

L'hotel de Campos de 5 estrelles obre dos nous restaurants, el primer de cuina d'autor i mediterrània; i el segon, d'alta cuina

Actualitat/Reportatges i novetats

Nama Bar: la nova cocteleria de Deià

14 June 2017
1 min. de lectura

La decoració ha anat a compte del dissenyador britànic Matthew Williamson

Actualitat/Reportatges i novetats

L’odisea d’un cuiner que no vol aparèixer a TripAdvisor

13 June 2017
2 mins de lectura

El cuiner, propietari del restaurant Capritx, anima a posar comentaris falsos perquè vol que la plataforma l'elimini de la seva base de

Actualitat/Reportatges i novetats

Koldo Royo i Matías Provvidenti cuinen plegats a La Despensa del Barón

7 June 2017
2 mins de lectura

Els dos cuiners oferiran un menú especial dia 17 de juny, a partir de les 20 hores

Actualitat/Reportatges i novetats

Art, música i gastronomia a benefici de l’Associació Contra el Càncer

6 June 2017
2 mins de lectura

El restaurant Schwaiger organitza aquesta vetlada dia 8 de juny, a partir de les 19.30 hores

Actualitat/Reportatges i novetats

Cuixot, el porc negre mallorquí fet pernil

6 June 2017
4 mins de lectura

Aquest nou producte ha estat impulsat per Pep Abellán. Els porcs negres, de raça autòctona de Mallorca, es crien i alimenten a

Actualitat/Reportatges i novetats

Andreu Genestra i Tomeu Arbona protagonistes del Show Cooking Gori de Muro

31 May 2017
2 mins de lectura

Es farà dia 2 de juny, a les 20 hores, al Claustre del Convent de Muro i l'entrada és gratuïta

Previous 1 … 43 44 45 46 Next

Cerca

ESTIGUES AL DIA

Cada setmana restaurants, receptes i l’actualitat gastronòmica

Actualitat

  • Portada
  • Fires i rutes
  • Concursos i premis
  • Cursos i tallers
  • Reportatges i novetats
  • Quin berenar

Et recomanam

AF Anunci Carreteres banner petit
AF Anunci Carreteres banner gros
Fira de la Mel 2025 Llubí - Baner gros
dBalears

Més receptes

Xocolata Desfeta
Bojos per la cuina
Dit i fet Cuina
Pasta per als catalans

El més vist del dia

  • Espaguetis amb camag... under Receptes

  • Pomes al forn amb ca... under Receptes

  • Calamars a la planxa... under Receptes

  • Estofat de sípia amb... under Receptes

  • Recepta galetes de m... under Receptes, Uncategorized

  • Mig centenar de cell... under Actualitat, Portada, Reportatges i novetats

  • Recepta de creps under Portada, Receptes

  • Mirador de ses barqu... under Restaurants

  • Ca s´Hereu

  • Peix escabetxat

Grup Gastronòmicament 2006-2024

  • Avís legal
  • Privacitat
  • Política de cookies
  • Restaurants
  • Recipes
  • Food
  • Vinícola
  • News
  • Tasts
  • Contact
  • Catalan
  • Spanish
  • German