Primer de tot cal netejar les albergínies i tallar-les en rodanxes fines (d’uns 2-3 mm). Per facilitar el tall de les albergínies,
Aquesta és una recepta que férem fa dos anys per celebrar el cap d'any. Està extreta de la revista Cuina i és
Xaparem les galetes per la meitat i les empastifarem amb pasta de sobrassada. Les col·locarem dins una plata refractària i les regarem
Galetes d’oli
Foneu el llevat dins l’aigua tèbia amb les mans fins que estigui ben dissolt. Afegiu-hi l’oli i la sal i mesclau-ho. Incorporau
Torrarem els pebres i les albergínies i en ser fred tot ho pelarem i ho farem trinxes. Després ho amanirem amb oli
Per començar hem de preparar la carn capolada, que la podeu comprar de vedella, de porc, mesclada, de xot o de pollastre
Fer un sandvitx no te gaire complicació, si tenim els ingredients preparats en molt poc temps o tindrem enllestit.
Jo us recoman posar
Fer aquestes postres és molt, molt senzill. Primer posarem dins una olleta la llet a encalentir. Mentre, dins una safata, una mica
Untau un motlle de 22 cm de diàmetre amb mantega i empolvorau-lo de farina.
Rentau la taronja; pelau-la; eliminau la part blanca entre
En una cassola o paella amb tapa posam a foc lent, el vi blanc sec, un rajolí d´aigua, el filet de gall,
Ficau la llet en una olla i posau-la a foc per escalfar-la fins que gairebé bulli (però sense arribar-hi).
Apagau el foc
Preparació de la picada:
Picarem a daus el gingebre ben fi amb el ganivet, l´all i el pebre coent. Barrejarem amb oli
Aquest plat és dels més senzills de preparar que he provat de fer mai.
El salmó és un peix molt greixós i, per
Primer de tot hem de pelar les patates i tallares a daus o tipus xips, però més gruixudes. Les deixam dins aigua
Barrejam la maionesa i el kètxup. En reservam dues cullerades a part i el que queda ho mesclam amb les gambes, les
Ensalada caprese
Aquesta ensalada és molt senzilla de fer. Tan sols hem de fer ben néts els ingredients i tallar-los a rodanxes i després
Mesclam ben mesclat dins un recipient el sucre, la farina, l´oli, la llevadura i els ous, fins que quedi una massa espessa

