Recicla Organic Gegant Consell 2023

  • Restaurants
  • Receptes
  • Alimentació
  • Vinícola
  • Actualitat
  • Tasts
  • Contacte
  • Spanish
  • English
  • German

Reportatges i novetats - Page 28

31 gener 2023
Actualitat/Portada/Reportatges i novetats

Metla Cream, el nou licor creat per Josep Maria Natta

El mestre artesà licorer d'Antonio Nadal Destil·leries reformula el licor d'ametles amb una nova recepta

31 gener 2023

Agressió lingüística al restaurant La Tagliatella de Fan Mallorca

L'encarregada li va dir que ‘estamos en Espanya’, de manera que els

26 gener 2023

Chapeau i Ginbo revaliden les estrelles a Madrid Fusión

Les cocteleries Agabar i Brassclub també han rebut una menció

25 gener 2023

Väcka presenta els únics formatges vegetals fets amb llavors de meló i oli d’oliva

La foodtech catalana aplica un disruptiu procés de fermentació, únic en el

Actualitat/Reportatges i novetats

Petits Cellers de Mallorca pronostica un vi d’alta qualitat

26 setembre 2017
2 mins de lectura

Guillem Vicens, president de l'associació Petits Cellers, pronostica que el vi que s'obtindrà del raïm d'enguany serà d'una alta qualitat

Actualitat/Reportatges i novetats

Mallorca i Eivisa participen en la campanya Restaurants contra la Fam

20 setembre 2017
1 min de lectura

Un total de 15 restaurants de Mallorca i 2 d'Eivissa participen en la nova edició de Restaurants contra la Fam, que continua

Actualitat/Reportatges i novetats

Tast de cafès de les varietats aràbiga i robust a Palma

19 setembre 2017
2 mins de lectura

AraBay Coffee ha organitzat un tast, pensat per a qualsevol persona amant de la gastronomia i del cafè

Actualitat/Reportatges i novetats

Sopars maridats a Cases de Son Barbassa

15 setembre 2017
1 min de lectura

Amb l'arribada de la tardor, el bell i tranquil agroturisme Cases de Son Barbassa organitza diferents sopars maridats. Es tracta d'unes vetlades

Actualitat/Reportatges i novetats

Algues: les verdures del mar

14 setembre 2017
7 mins de lectura

Article de Fernando Sapiña, professor de Química Inorgànica i investigador de l’Institut de Ciències dels Materials de la Universitat de València

Actualitat/Reportatges i novetats

Diguès-me qui ets i et diré què menges

12 setembre 2017
4 mins de lectura

Aquesta vegada l'ordre dels factors altera el resultat. Tots hem sentit la frase que serveix de titular just al revés: primer el menjar,

Actualitat/Reportatges i novetats

Els mallorquins prefereixen la frescor del producte

30 agost 2017
4 mins de lectura

La frescor del producte és el factor més valorat pels consumidors. Aquesta és la conclusió del darrer capítol de l’estudi de consumidors

Actualitat/Reportatges i novetats

Substàncies del cacau protegeixen contra malalties cardiovasculars

30 agost 2017
5 mins de lectura

Després de gairebé una dècada d'investigacions, científics de l'Institut Politècnic Nacional (IPN) han demostrat que les substàncies extretes del cacau funcionen com

Actualitat/Reportatges i novetats

Es Triquet serà un nou Can Joan de s’Aigo

30 agost 2017
2 mins de lectura

El bar Triquet tornarà a obrir les portes i ho farà com a un nou local de Can Joan de s'Aigua

Actualitat/Reportatges i novetats

Montserrat Pons i Maca de Castro presenten un menú dedicat a les figues

28 agost 2017
2 mins de lectura

El restaurant Jardín del Port d'Alcúdia dedicarà el seu menú-degustació a un dels millors productes de l'estiu, les figues, durant els dies

Actualitat/Reportatges i novetats

El sucre i els aliments processats en la infància augmenten el risc de patir malalties cardiovasculars en edat adulta

16 agost 2017
4 mins de lectura

Un estudi del grup de recerca GENUD de la Universitat de Saragossa, publicat a European Journal of Nutrition, posa de manifest la

Actualitat/Reportatges i novetats

El saïm de porc té propietats antiinflamatòries

7 agost 2017
1 min de lectura

El saïm és un aliment recurrent a la cuina de Mallorca, Eivissa, Menorca i Formentera, per exemple per fer panades i ensaïmades.

Actualitat/Reportatges i novetats

Rodrigo de la Calle i la revolució verda al Hilton sa Torre Mallorca

7 agost 2017
2 mins de lectura

El cuiner és el principal abanderat de la gastrobotànica, que defensa el consum de verdures, hortalisses, fruites i fongs de temporada com

Actualitat/Reportatges i novetats

Oli d’oliva verge extra, un ingredient de qualitat per un còctel fresc i mediterrani

2 agost 2017
1 min de lectura

El cocteler Alberto Pons (guanyador del 64 Campeonato Balear de Coctelería en la categoria Jove Barman celebrat el passat mes de maig) ha sigut

Actualitat/Reportatges i novetats

Descobrint l’orxata

1 agost 2017
12 mins de lectura

Un estudi revela els avantatges nutricionals de la beguda sense processament industrial

Actualitat/Reportatges i novetats

Eres Negre, el festival gastronòmic de la tomàtiga de ramellet i el vi Malvasia

28 juliol 2017
2 mins de lectura

Se celebra dissabte, dia 29, a Banyalbufar. La ruta de culinària es farà de 12 a 16 hores i inclou tapa i

Actualitat/Reportatges i novetats

Nou conveni en el sector del vi entre l’OIVE i el CECRV

27 juliol 2017
2 mins de lectura

L'acord permetrà la creació d'un comitè mixt en què s'hi tractaran els assumptes relacionats amb les denominacions d'origen

Actualitat/Reportatges i novetats

El Forn dels Paners de Palma tanca

21 juliol 2017
1 min de lectura

L'emblemàtic negoci tanca perquè es jubila la propietària

Previous 1 … 26 27 28 29 Next

Cerca

ESTIGUES AL DIA

Cada setmana restaurants, receptes i l’actualitat gastronòmica

Actualitat

  • Portada
  • Fires i rutes
  • Concursos i premis
  • Cursos i tallers
  • Reportatges i novetats
  • Quin berenar

Et recomanam

Info Institucional Febrer Vacuna Petit Govern 2023
Recicla Organic Petit Consell 2023
Info Institucional Febrer Vacuna Gros Govern 2023
Info Institucional Febrer Llengua Petit Govern 2023
Info Institucional Febrer Llengua Gros Govern 2023
dBalears
Recicla Organic Gros Consell 2023

El més vist del dia

  • La banana vermella under Actualitat , Alimentació , Portada
  • Antic celler Can Cot... under Restaurants
  • Les millors receptes... under Actualitat , Reportatges i novetats
  • Restaurant Hostal No... under Restaurants
  • Recuit de drap
  • Bar Alberca under Restaurants
  • Per què hauries de m... under Actualitat , Alimentació
  • Väcka presenta els ú... under Actualitat , Alimentació , Reportatges i novetats
  • Recepta Cookies amb... under Receptes
  • Espaguetis amb camag... under Receptes

Més receptes

Xocolata Desfeta
Dit i fet Cuina
Pasta per als catalans
Bojos per la cuina

Grup Gastronòmicament 2022

  • Avís legal
  • Privacidad
  • Política de cookies
  • Restaurants
  • Receptes
  • Alimentació
  • Vinícola
  • Actualitat
  • Tasts
  • Contacte
  • Spanish
  • English
  • German
Aquesta web fa servir galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir un millor servei. Si continuau navegant o usant els nostres serveis, acceptau l'ús de les galetes.
Podeu canviar en qualsevol moment la configuració de galetes. Trobareu més informació a la nostra política de cookies. Acceptau Reject
Política de cookies

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SAVE & ACCEPT