Els vins de Pep Rodríguez, del celler Soca-rel, i Tomeu Llabrés, de Can Verdura, també en seran protagonistes
L'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) ha organitzat a Mallorca una acció promocional denominada '48 h Mallorca Foodie Experience' i
Menystenir el paper de l'esmorzar en la salut cardiovascular o no fer el berenar del matí podria servir com a marcador d'hàbits
La finca de Son Moragues de Valldemossa ha acollit la presentació de la campanya de recollida d'oliva de la Denominació d'Origen Protegida (DOP)
Agroilla i un grup d'investigadors de la Universitat de les Illes Balears (UIB) duen a terme un projecte per millorar els cultius
Guillem Vicens, president de l'associació Petits Cellers, pronostica que el vi que s'obtindrà del raïm d'enguany serà d'una alta qualitat
Un total de 15 restaurants de Mallorca i 2 d'Eivissa participen en la nova edició de Restaurants contra la Fam, que continua
AraBay Coffee ha organitzat un tast, pensat per a qualsevol persona amant de la gastronomia i del cafè
Amb l'arribada de la tardor, el bell i tranquil agroturisme Cases de Son Barbassa organitza diferents sopars maridats. Es tracta d'unes vetlades
Article de Fernando Sapiña, professor de Química Inorgànica i investigador de l’Institut de Ciències dels Materials de la Universitat de València
Aquesta vegada l'ordre dels factors altera el resultat. Tots hem sentit la frase que serveix de titular just al revés: primer el menjar,
La frescor del producte és el factor més valorat pels consumidors. Aquesta és la conclusió del darrer capítol de l’estudi de consumidors
Després de gairebé una dècada d'investigacions, científics de l'Institut Politècnic Nacional (IPN) han demostrat que les substàncies extretes del cacau funcionen com
El bar Triquet tornarà a obrir les portes i ho farà com a un nou local de Can Joan de s'Aigua
El restaurant Jardín del Port d'Alcúdia dedicarà el seu menú-degustació a un dels millors productes de l'estiu, les figues, durant els dies
Un estudi del grup de recerca GENUD de la Universitat de Saragossa, publicat a European Journal of Nutrition, posa de manifest la
El saïm és un aliment recurrent a la cuina de Mallorca, Eivissa, Menorca i Formentera, per exemple per fer panades i ensaïmades.
El cuiner és el principal abanderat de la gastrobotànica, que defensa el consum de verdures, hortalisses, fruites i fongs de temporada com
El cocteler Alberto Pons (guanyador del 64 Campeonato Balear de Coctelería en la categoria Jove Barman celebrat el passat mes de maig) ha sigut