Els vins de Pep Rodríguez, del celler Soca-rel, i Tomeu Llabrés, de Can Verdura, també en seran protagonistes
Un estudi revela els avantatges nutricionals de la beguda sense processament industrial
Se celebra dissabte, dia 29, a Banyalbufar. La ruta de culinària es farà de 12 a 16 hores i inclou tapa i
L'acord permetrà la creació d'un comitè mixt en què s'hi tractaran els assumptes relacionats amb les denominacions d'origen
L'emblemàtic negoci tanca perquè es jubila la propietària
Íñigo Ochoa s'encarrega de la gestió, mentre que el cuiner Fernando Barea s'encarrega de la cuina
Miquel Solivellas, el gelater i fundador de la Gelateria Can Miquel de Palma ha mort aquest mes de juliol, amb 81 anys
Ho farà aquest estiu a bord del vaixell Demonios
També hi hagué un tast dels xampannys que elabora Pommery adreçat a professionals a càrrec de l'enòleg Thierry Gascó
Es farà dia 13 de juliol vespre al restaurant Es Tast de na Sílvia de Ciutadella
L'editorial La Galera acaba de publicar, en català i espanyol, el nou llibre de Montse Deza: Tothom a la cuina
L'empresa mallorquina acaba de llançar-les al mercat. Tenen un índex de gluten baix i no duen saïm
L'hotel de Campos de 5 estrelles obre dos nous restaurants, el primer de cuina d'autor i mediterrània; i el segon, d'alta cuina
La decoració ha anat a compte del dissenyador britànic Matthew Williamson
El cuiner, propietari del restaurant Capritx, anima a posar comentaris falsos perquè vol que la plataforma l'elimini de la seva base de
Els dos cuiners oferiran un menú especial dia 17 de juny, a partir de les 20 hores
El restaurant Schwaiger organitza aquesta vetlada dia 8 de juny, a partir de les 19.30 hores
Aquest nou producte ha estat impulsat per Pep Abellán. Els porcs negres, de raça autòctona de Mallorca, es crien i alimenten a
Es farà dia 2 de juny, a les 20 hores, al Claustre del Convent de Muro i l'entrada és gratuïta