És la cuinera del restaurant Es Foraster de Palma
És la cuinera del restaurant Es Foraster de Palma
L'expert en gastronomia Jaume Fàbrega explica que en l'edat mitjana era un
Només un 35% de les gestants de l'Estat espanyol són abstèmies durant
El 13 de setembre Palma acollirà la 2a Festa de la Pastisseria
Cuina andalusa/TapesCarrer de Faust Morell, 5Palma/Pere Garau971 25 05 7012-18 euros[:ca]Diumenge i dilluns vespre tancat[:en]Closed Sunday
El restaurant Vandal de Palma ofereix una cuina creativa i del món, amb tocs principalment orientals,
Aquesta petita fonda del barri de Santa Catalina ofereix plats principalment de Bolonya
Aquest és un dels restaurants on millor es menja de la zona de Santanyí, a Mallorca, gràcies a
La proposta és ideal per desgustar entre dues persones, ja que els els entrants estan pensats
Elaboració de les mandonguilles:
Es fa una massa amb les dues carns, l’all picadet, el julivert, el pa remullat amb la llet, l’ou,
Netegeu i peleu els calamars. Reserveu-ne la seua tinta. Talleu un calamar a trossos xicotets i reserveu l'altre.
Talleu a trossos petits l'all i saltegeu-los en una paella amb l'oli. Afegiu-hi els bolets i deixeu-los fins que s'hagi evaporat l'aigua
Barrejar 250 g de farina amb 100 g de sucre, 100 g de sucre morè i una culledareta de bicarbonat. Afegir 2
Comencem pelant les mandarines, i també una taronja, a sang. Qui no sàpiga què vol dir "a sang" aquí teniu una foto
1.Primer farem el tambor d'ametla, que podeu veure la recepta aquí. En picarem 200 g fins, i els altres 200 g els