L’entrada d’oliva de taula procedent dels olivars tradicionals ja ha superat a la registrada a la campanya anterior
L’entrada d’oliva de taula procedent dels olivars tradicionals ja ha superat a la registrada a la campanya anterior
Durant tres setmanes, de dijous al diumenge, 30 establiments de restauració d’Inca
En aquest nou espai de referència, hi trobareu destil•lats artesanals i productes
L'elegància i el bon gust són símbols del restaurant Fera de Palma. Un espai creat per
Tant per dinar com per sopar, en Toni us atendrà en aquest bar situat en una
ArrosseriaCarrer de l'Illa de Corfú, 10Coll d'en Rabassa - Ciutat Jardí/PalmaCelebracions i grups971 26 36 7015-30
Crta. Palma - Andratx, s/n. PalmanovaCalvià/Mallorca/TramuntanaMenú del dia971 597 300cafesbotiga.amadipesment.org/cafe-palmanova/el-cafe-botiga/10-20 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open from
Cuina mallorquinaCarrer de la Previsió, 4Centre/PalmaMenú del dia971 71 06 709-15 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open
Començarem pelant les patates i tallant-les en rodanxes. Després posarem una mica d´oli dins una font i hi escamparem una capa de
Encenem el forn a 180º i cobrim la safata de forn amb paper vegetal. Mesclam la mantega fosa amb el sucre tamitzat,
Bollir 500 ml de llet amb 4 cullerades de sucre i mitja branca de canyella. Quan la llet hagi bollit, colar i
En un bol dipositeu la nata, la crema de formatge, la llet condensada i la llet sencera, i bateu. Afegiu la mel
Barrejar 1 patata gran cuita amb un tomàquet gran, un pebrot verd mitjà i una ceba mitjana tallats ben petits i una
Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.