Restaurant Fera

L'elegància i el bon gust són símbols del restaurant Fera de Palma. Un espai creat per

El Jabalí

Tant per dinar com per sopar, en Toni us atendrà en aquest bar situat en una

Restaurant Safrà 21

ArrosseriaCarrer de l'Illa de Corfú, 10Coll d'en Rabassa - Ciutat Jardí/PalmaCelebracions i grups971 26 36 7015-30

Cafè Botiga Restaurant Amadip Esment Palmanova

Crta. Palma - Andratx, s/n. PalmanovaCalvià/Mallorca/TramuntanaMenú del dia971 597 300cafesbotiga.amadipesment.org/cafe-palmanova/el-cafe-botiga/10-20 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open from

Casa Júlio

Cuina mallorquinaCarrer de la Previsió, 4Centre/PalmaMenú del dia971 71 06 709-15 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open

Llom al forn amb patates

Començarem pelant les patates i tallant-les en rodanxes. Després posarem una mica d´oli dins una font i hi escamparem una capa de

Flam de xocolata

Bollir 500 ml de llet amb 4 cullerades de sucre i mitja branca de canyella. Quan la llet hagi bollit, colar i

Amanida de patata

Barrejar 1 patata gran cuita amb un tomàquet gran, un pebrot verd mitjà i una ceba mitjana tallats ben petits i una

Granada de carabassons

Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.