Del 17 al 19 d’octubre, la plaça de s’Esplanada es convertirà en l’epicentre gastronòmic de Menorca amb mostres de cuina, tallers, música i activitats familiars
El cuiner del Castell Hotel Son Vida ha guanyat per segona vegada amb una amanida de verat, tomàtiga semidolça i Oli de
La jornada va ser un èxit en aquest encantador poble de Santanyí
L'experiència d'aquest celler del Penedès s'oferirà tots els caps de setmana i dies festius
El cuiner Òscar Molina centra el seu concepte culinari en l'experiència i l'autenticitat
Farà un sopar a 4 mans amb Javier López, xef executiu de Jumeirah Mallorca
Primer va ser la demonització dels greixos a la segona meitat del segle XX, després el focus es va posar als sucres
El concurs se celebrarà a Valladolid i té com a objectiu donar valor als llegums de Castella i Lleó com un ingredient
La cita tendrà lloc a l'encantador restaurant Es Canyís
El Pil•larí celebra aquesta jornada amb moltes activitats i música en directe
L’objectiu és destacar el valor gastronòmic de diverses espècies de peixos locals que tradicionalment formaven part de la cuina de les Illes
Un aliment de quilòmetre zero nascut i criat a Mallorca
El CEO del grup Cap Vermell també aposta perquèe els residents també puguin gaudir de la qualitat i el luxe que oferim
Es faran els dies 3, 4, 5, 11, 12 i 13 d'abril a una desena de restaurants
Dirigirà els dos restaurants de l'hotel, que són oberts als clients de l'hotel i als visitants externs
El Fornet de la Soca de Palma l'exhibeix al seu mostrador modernista
El congrés, celebrat a Perelada, va destacar la riquesa i diversitat d’un mapa del vi dibuixat entorn del Mare Nostrum i la
Es farà un tast guiat de cinc vins amb cinc tipus de xocolata
Els assistents conegueren aspectes fonamentals com els diferents tipus de vi, la seva composició i elaboració