Porros amb salsa romesco

2 mins de lectura

Per fer la recepta de porros amb salsa romesco, primer de tot coeu al forn els alls i les tomàtigues. Els alls

Pa de motlle

1 min de lectura

Escalfar al microones una mica l'aigua en un bol. Barrejar amb la mantega i el sucre fins que ambdues estiguin dissoltes.

Barres de pa integrals

1 min de lectura

Primer prepararem el llevat, mesclant els 160g de farina integral, els 160g d'aigua i els 2,5g de llevadura. Ho mesclarem bé i

Pa de pita

1 min de lectura

Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.
Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.

La recepta d'aquest pa és idèntica

Pa miracle

2 mins de lectura

Aquesta recepta és per a principiants, se’l sol anomenar “pa miracle”. No necessita temps de tova ni amassat. No necessitam cap panificadora

Panets de músic i mel

1 min de lectura

En primer lloc, i amb 24 hores d'antel·lació, preparem la massa mare. Barregem la farina, l'aigua i el llevat, ho pastem i

Canelons de mango i mascarpone

1 min de lectura

Tallar um mango en làmines fines. Barrejar mascarpone (250 g) amb sucre glass (6 cullerades soperes). Posar la barreja de mascarpone i

Brownie clàssic amb amor

2 mins de lectura

En una olla petita posem la xocolata i la fonem, però amb molt de compte de que no bulli. Quan la xocolata

Cors de foie gras i maduixa

3 mins de lectura

Empezaremos preparando la mousse de foie-gras. Colocaremos la gelatina dentro de un vaso y la cubriremos con agua fría para que se

Quiche a la italiana

1 min de lectura

Amb el batedor elèctric barregem els ous, el formatge quark, la llet, la sal i el pebre. Mentrestant mig coem, en un

Mil fulls de nata, gerds i mores

1 min de lectura

A la safata del forn posem paper especial per a forn, hi anem col·locant les plaques de pasta i les empolvorem amb

Recepta d’amargos

1 min de lectura

Postres/Baixa/Nadal i Cap d'AnyIngredients per a 12-14 amargos: 300 g d’ametles crues mòltes 12-14 ametles crues senceres 210 g de sucre 2

Tigres

1 min de lectura

Barrejar la mateixa quantitat de beixamel espessa (en la que s'haurà possat una ceba picada fregida i que s'haurà fet amb meitat

Tapa de pinya amb brie

1 min de lectura

Tallar a daus petits la pinya i a bastonets petits el formatge brie. Afegir unes gotes d'oli i una mica d'orenga. Barrejar.

Pintxo de botifarra de Burgos i ou

1 min de lectura

Tallar el botifarra de Burgos a talls d'1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar sobre una llesca de pà un

Pintxo de botifarra de Burgos i brie

1 min de lectura

Tallar el botifarra de Burgos a talls d'1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar sobre una llesca de pà un

1 2 3 4 5 6 18